Search
Close this search box.

Prosjekter

Har vi en eiendom i vår portefølje, som er av interesse, tilbyr vi mer informasjon etter ønsker.

Vi gir gjerne informasjon om prosjektet, bilder og plantegninger. Vi kan møtes på tomten og gi mer praktisk visuell info om hvordan det hele vil se ut. Det er jo ingen tvil om at jo tidligere man kommer inn i et prosjekt, jo mer kan man tilpasse til ønsker og behov.

“Dette tetteste du kommer på og bygge selv, er tidlig deltakelse hos en utvikler”

Når du tar kontakt med oss, er ballen helt og holdent i ditt hjørne. Vi kan sende informasjon. Vi kan avtale visning. Vi kan se på tilvalgsmuligheter og vi kan diskutere delvis rekkefølge i bygging. Poenget er at vi arbeider direkte sammen, og lager gode løsninger samarbeid. 

Det vi får mest tilbakemelding på fra våre boligkjøpere, er at vi bygger vakre/fine hus. Med det menes “penere” enn hva som er ført opp tidligere. Vi er enkle å forholde seg til. Vi oppleves som en trygg leverandør. Vi oppleves som en ryddig partner. Alt som skjer er gjennomsiktig, alle vet hvor vi er i prosessene og hva som skal skje fremover. 

Når du kjøper bolig fra oss så vet du alltid hva du betaler for og det dukker ikke opp uforutsette kostnader. Det du ser, det du har kjøpt er også det du får når du skal ha det.

Med hensyn til oppfølging etter salget, så ønsker vi at du kan anbefale oss til alle du kjenner. Bustadoppføringsloven er rammeverket vi selger eiendommen under. Her ligger alle dine garantier. I tillegg så har vi en ekstra garanti fra I Am garanti. Den kan du lese mer om her.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på 99091000, eller benytt kontaktskjemaet.

Eco LIving
Commercial
Natural Greenery
Health Facility
Bike Track
Finn inspirasjonen
Galleri

Bilder er tatt fra våre tidligere og kommende prosjekt.