Search
Close this search box.

Om oss

Historien

"En historie om visjon, kreativitet og en dyp forpliktelse til å skape boliger som virkelig føles som hjem”.

Historien om BM Bolig startet med to visjonære gründere, Miron og Bujamin. Med lidenskap for arkitektur og samfunnsutvikling drev de til å etablere sitt eget selskap. De hadde alltid trodd på at boliger skulle være mer enn bare steder å bo; de skulle være en forlengelse av livsstilen til de som bodde der, et sted hvor skjønnhet, funksjonalitet og bærekraft smeltet sammen.

Begge hadde en felles drøm – en drøm om å skape boliger som ikke bare var fire vegger, men en hel livsstil. De hadde alltid vært fascinert av Oslo, byen de kalte hjem, med dens unike karakter og skjønnhet. Derfor var det naturlig for dem å investere sin lidenskap i å utvikle boliger som var en refleksjon av Oslos sjel.

Det første prosjektet til BM Bolig var et modig steg inn i det ukjente.
BM Bolig med sitt dedikerte team satte seg ned med lokale arkitekter og landskapsdesignere for å skape noe bemerkelsesverdig. De ønsket å designe boliger som smeltet inn i omgivelsene, med bærekraftige materialer og energieffektivitet i fokus. Samtidig skulle de møte behovene og drømmene til fremtidige beboere. Prosjektet ble en suksess og ga dem selvtilliten de trengte til å fortsette sin reise.

Gjennom nøye planlegging og hardt arbeid tok prosjektet form. Det ferdige boligområdet var et praktfullt skue, med moderne og estetisk tiltalende boliger. Det ble et nabolag der fellesskapet blomstret, hvor beboerne følte en genuin tilknytning til stedet de kalte sitt hjem.

BM Bolig har omfavnet en visjon om å skape, ikke bare vakre og funksjonelle boliger, men også å gjøre dette på en måte som respekterer og ivaretar miljøet. Deres bærekrafts initiativer strekker seg fra bruk av miljøvennlige byggematerialer til implementering av energieffektive systemer, som begge reduserer miljøavtrykk og gir varige fordeler for fremtidige generasjoner.

BM Bolig, en historie om visjon, kreativitet og en dyp forpliktelse til å skape boliger som virkelig føles som hjem.

Våre Samarbeidspartnere

Vi bygger moderne hus som passer ditt behov

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

AVTAL MØTE MED OSS

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla Cras justo odio dapibus ac facilisis in
Finn inspirasjonen
Galleri

Bilder er tatt fra våre tidligere og kommende prosjekt.