Search
Close this search box.

Selge Tomt?

Vi er interessert i alle prosjekt som innebærer oppføring av fine og funksjonelle hus. Rekkehus, flermannsboliger og eneboliger. Du kan ringe oss, sende epost eller fylle ut skjemaet under, så gir vi rask tilbakemelding.

Vi trenger informasjonen om ditt behov. Ønsker du å selge eiendom? Vil du utvikle et prosjekt sammen med oss? Vil du bli boende, samtidig som vi fører opp ny bolig på tomten? Vi trenger størrelsen på eiendommen, med adressen eller gårds og bruksnummer, kan vi være behjelpelige med riktig informasjon. Har du tilgang på reguleringsplan for området, er det kjempebra, hvis ikke kan vi finne frem til det også om vi har adressen/ gårds og bruksnummer.

Vi bestreber å gi en konkret tilbakemelding om muligheter for å dine ønsker og planer, senest innen en uke fra innsamlet informasjon. Neste steg er som regel en befaring for og bekrefte det vi anser som muligheter og de beste løsninger.

Er prosjektet aktuelt, og begge parter enige, så mottar du et skriftlig tilbud (våre tilbud er som regel litt over forventet markedspris.) Ved avtaleinngåelse, anbefaler vi å benytte en oppgjørsadvokat/eiendomsmegler, enten via BM Bolig eller valgfritt med personlig preferanse.

Det er mange gode grunner til å samarbeide med BM Bolig, men det vi får oftest tilbakemelding på, er at det er enkelt å forholde seg til oss. Vi er dyktige på detaljer, slik at hele prosessen er gjennomsiktig og tillitsvekkende. Vi oppfattes som ryddige og tydelige, slik at prosessen er grei å følge for begge parter. Deg som kunde/ selger og oss som leverandør/kjøper. 

Pris er viktig og vi forsøker alltid å komme deg som selger i møte, ofte ved å strekke oss litt lengre. I tillegg så er vi alltid gode på raske og effektive oppgjør. Oppgjør som alltid skjer til avtalt tid.

Når prosjektet er solgt og vi har overtatt, er du fortsatt velkommen til og stille spørsmål om du lurer på noe. Vi vil jo gjerne at du kommer til oss om du har andre prosjekter eller om du kjenner andre som har andre muligheter/ eiendommer etc. 

Pris er sentralt, og vi har fokus på å komme deg som kunde/ selger i møte, ofte ved å strekke oss “litt lengre”.

Vi bestreber gode, raske og effektive oppgjør. Oppgjør til avtalt tid.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på 99091000, eller benytt kontaktskjemaet.

Finn inspirasjonen
Galleri

Bilder er tatt fra våre tidligere og kommende prosjekt.