Search
Close this search box.

Marcus Thranes vei 27 – Fjellhamar

Solgt

Størrelse: 177m2 // Pris: 11.500.000
Boligtype

Tomannsbolig

Bruksareal

362 m2

Tomtestørrelse

1300 m2

Energimerking

B

Velkommen til Marcus Thranes vei 27!

Klikk på linken for å se video presentasjon av eiendommen:  https://vimeo.com/844027972

Nytt sensommer 2023- 179 kvm Bra – Meget lekker og gjennomført arkitekttegnede bolig i vertikaldelt 2-mannsbolig. | FINN eiendom

Et spennende boligprosjekt med sentral beliggenhet i barnevennlige omgivelser rett ved Langvannet. Prosjektet består av en sydvestvendt, vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan. Boligene vil bygges med gjennomtenkte løsninger og mange kvaliteter du vil sette pris på i hverdagen. Husets eksteriør gir boligene et stilsikkert og moderne uttrykk. Boligene skal bygges med gjennomgående god standard og arealeffektiv planløsning.

Boligene er tegnet av Hjorth arkitekter.

Boligen er utformet med store vinduer mot sør for å sikre gode lysforhold, optimal bokvalitet og kontakt mellom indre og ytre arealer. Boligen er orientert i retninger som ikke gir innsyn til eller fra naboer samtidig som den skjermer mot Marcus Thranes vei både med tanke på støy, sikkerhet og opphold i utearealer. Med plasseringen av huset etableres en trygg oase for beboerne på tomtens sørlige side. Hver boenhet har integrert garasje, tre stuer, tre soverom, tre bad, sportsbod og takterrasse.

For visning og nærmere gjennomgang kontakt BM Bolig på [email protected] eller ring 99 09 10 00.

Størrelse:  ca. 177 m2

Pris fra: 9.700.000

Faste, løpende kostnader

Kjøper må påregne kostnader til:

  • TV og internett.
  • Privat strømforbruk.
  • Kommunale avgifter.
  • Forsikringer.
  • Andre normale utgifter.

 

Det er ikke innhentet kostnadsoverslag på ovennevnte.

Kommunale avgifter ligger historisk/anslagsvis i størrelse/omfang ca kr 25 000,- 35 000,- for en bolig av denne størrelse og dato, men vil avhenge av forbruk.

Her er priser i Lørenskog kommune i 2022.

Pris er pipeløp pr år Kr 667,50

Årsgebyr på avløp per m³Kr 46,70

Årsgebyr på vann per m³Kr 29,39

 

Det er pt ingen eiendomsskatt i Lørenskog kommune.

Se evt. https://www.lorenskog.kommune.no/tjenester/avfall-vei-vann-og-avlop/priser-og-gebyrer/kommunale-arsgebyrer/gjeldende-priser/

Øvrige kostnader må kjøper undersøke selv.

 

Finansiering

Vi kan bistå med formidling til finansiering om det er behov for det.

 

Adgang til utleie

Boligene har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele boligen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Merk at alle rom i sokkeletasjen ikke nødvendigvis tilfredsstiller krav for varig oppholdsrom.

 

Planlagt overtagelse

Planlagt ferdigstillelse og overtagelse i Q2 2023

 

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

 

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

 

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse må kjøper må selv besørge forsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Bilder & Tegninger

Meld inn din interesse

Er du interessert i prosjektet, eller ønsker en visning, ta kontak med oss.

Finn inspirasjonen
Galleri

Bilder er tatt fra våre tidligere og kommende prosjekt.