Search
Close this search box.

Nøtterøy

Kommer for salg

Boligtype

6 Eneboliger

Bruksareal

1331 m2

Tomtestørrelse

9500 m2

Energimerking

Ubestemt

Movikveien 16

Movikveien 16 er stedet hvor natur og arkitektur møtes i perfekt harmoni. En perle liggende på en solrik, sydvestvendt åskam. Dette er en av Nøtterøys siste gjenværende ubebygde tomter med sjøutsikt.

Arkitektur og Design

Movikveien 16 er arkitektonisk utformet i en harmoni mellom tomtens naturlige topografi og områdets furutrær.

Målet har vært, igjennom hele designprosessen, å bruke materialer fra den lokale faunaen og å la byggene følge åskammens naturlige krumming. Dette er ikke bare estetisk vakkert, men sikrer også uforstyrret privatliv mellom hver bolig. Bygningene er plassert slik at ingen står i veien for hverandre eller for sjøutsikten fra hver bolig. Bestemmelsene i reguleringsplanen og byggelinjen på tomten sikrer dette.

Tilpass boligen til dine behov

Om du blir tidlig med i prosessen, har du muligheten til å spesialdesigne ditt hjem. Vår arkitekt kan bistå med dette etter avtale.

Movikveien 16 ligger i et område som er i vekst. Det planlegges bygging av boliger nord for tomten, noe som sannsynligvis vil øke behovet for nye butikker, næringsvirksomhet og kanskje til og med en restaurant i nærområdet? I tillegg ligger det noen kaller “Norges beste Meny-butikk” kun 5 minutters kjøring unna, så alle nødvendigheter er lett tilgjengelige.

Naturopplevelser

Boligene i Movikveien 16 glir sømløst inn i den herlige ville naturen. Området er rikt på blåbærlyng, furuskog og kantareller og av naturopplevelser du kan nyte lett og rett utenfor døren din. Tomtene har gode størrelser som gjør det mulig for deg å blant annet dyrke i din egen hage.

Uavhengig om du foretrekker en kopp te eller et glass vin,  kan du slappe av i ditt eget hjem på toppen av din egen verden.

Velkommen hjem!

For mer informasjon, eller for å begynne prosessen med å skreddersy din bolig, ta kontakt med Hjorth Arkitekter AS.

Meld inn din interesse så holder vi deg oppdatert på fremdriften.

[email protected] eller ring oss på 99 09 10 00

Meld inn din interesse

Er du interessert i prosjektet, eller ønsker en visning, ta kontak med oss.

Finn inspirasjonen
Galleri

Bilder er tatt fra våre tidligere og kommende prosjekt.