Search
Close this search box.

Vårt team

Prossessen

Vi sette det menneskelige fremfor annet og vet at det er viktig å skape gode relasjoner.

Har vi en eiendom i vår portefølje, som er av interesse, tilbyr vi mer informasjon etter ønsker. Vi gir gjerne informasjon om prosjektet, bilder og plantegninger. Vi kan møtes på tomten og gi mer praktisk visuell info om hvordan det hele vil se ut. Det er jo ingen tvil om at jo tidligere man kommer inn i et prosjekt, jo mer kan man tilpasse til ønsker og behov.

“Dette tetteste du kommer på og bygge selv, er tidlig deltakelse hos en utvikler”

Når du tar kontakt med oss, er ballen helt og holdent i ditt hjørne. Vi kan sende informasjon. Vi kan avtale visning. Vi kan se på tilvalgsmuligheter og vi kan diskutere delvis rekkefølge i bygging. Poenget er at vi arbeider direkte sammen, og lager gode løsninger samarbeid. 

Det vi får mest tilbakemelding på fra våre boligkjøpere, er at vi bygger vakre/fine hus. Med det menes “penere” enn hva som er ført opp tidligere. Vi er enkle og forholde seg til. Vi oppleves som en trygg leverandør. Vi oppleves som en ryddig partner. Alt som skjer er gjennomsiktig, alle vet hvor vi er i prosessene og hva som skal skje fremover. 

Når du kjøper bolig fra oss så vet du alltid hva du betaler for og det dukker ikke opp uforutsette kostnader. Det du ser, det du har kjøpt er også det du får når du skal ha det.

Med hensyn til oppfølging etter salget, så ønsker vi at du kan anbefale oss til alle du kjenner. Bustadoppføringsloven er rammeverket vi selger eiendommen under. Her ligger alle dine garantier. I tillegg så har vi en ekstra garanti fra I Am garanti. Den kan du lese mer om her.

Våre Samarbeidspartnere

Menneskene

Miron Ismailovski

Eiendomsutvikler

Miron Ismailovski styreleder, medeier og grunder av BM Bolig. 

Miron er utdannet markedsøkonom ved Handelshøgskolen BI og har erfaring fra ulike roller i eiendomsbransjen siden 2000.

Han er nå utviklingssansvarlig i BM Bolig. Miron jobber aktivt med å videreutvikle eiendomsporteføljen gjennom vurdere prospekter, kjøpe opp og utvikle nye eiendommer.

Bujamin Ali

Eiendomsansvarlig

Bujamin Ali daglig leder, medeier og grunder av BM Bolig. Han har ca. 20 års erfaring som virksomhetsansvarlig og har jobbet med eiendomsutvikling og drift siden 2012. 

I BM har Bujamin ansvar for eiendomsporteføljen. Han er spesielt opptatt av å ivareta gode relasjoner, møte kundens behov, sikre kontinuerlig kvalitet.

Hubbe Jaffary

Prosjektleder

Hubbe kommer med tung eiendomskompentanse fra ISS Eiendom med erfaring av forvaltning, utvikling, prosjekter og kundeoppfølging. 

Hubbe  jobber som prosjektleder i BM Bolig hvor han ivaretar kundebehovet og følger opp boligprosjektene.

Hubbe legger stor vekt på kundetilfredsstillelse!

Har du lyst til å være med på laget?

Vi er alltid på utkikk etter tallenter
Finn inspirasjonen
Galleri

Bilder er tatt fra våre tidligere og kommende prosjekt.